Home Oplevelser Top 5 udstyr du skal have med i campingvognen

Top 5 udstyr du skal have med i campingvognen

0
Top 5 udstyr du skal have med i campingvognen

Når man skal på en dejlig campingferie med familien, kan det være rigtig træls at nå frem til campingpladsen og så opdage, at man har glemt nogle af de vigtige ting. I denne artikel kan du læse om nogen de vigtigste ting, du skal huske når du skal på campingferie. Listen er ikke entydig, og den enkelte campist kan derfor godt have andre ting, de vægter højere end tingene listet i denne artikel.

Campingvognen

Selv den helt nye campist kan se store fordele i at tage et fortelt med, når man skal på camping. En campingvogn er som regel en smule begrænset pladsmæssigt, og det kan derfor være rart, hvis familien kan spredes på lidt flere kvadratmeter. Men selvom et fortelt er dejligt overdækket, så kommer der stadig fugt op fra jorden. Det betyder at det kan være knap så sjovt for børnene at sidde og lege på jorden i forteltet.

Med et dejligt tæppe til fortelt kan familien nyde mange gode timer i forteltet, uden at man behøver tænke på at have fodtøj på. Så forvandl jeres fortelt til en lille udestue med et dejligt tæppe til fortelt.

Et campingtoilet gør turen mere bekvemmelig

Ud over et tæppe til forteltet, kan et campingtoilet gøre campingturen noget skønnere. På campingpladserne er der selvfølgelig toiletter, men hvis junior vågner kl. 2 om natten, kan det altså være rigtig ærgerligt at skulle trække i tøjet for, at junior kan komme op på campingpladsens toilet.

Heldigvis er der udviklet en række af campingtoiletter, man let kan have stående i campingvognen, så når familiens medlemmer ud på natten får brug for et toiletbesøg, behøver man ikke bøvle med tøj, sko osv. En del campingvogne har dog også indbygget toilet, så her behøves der ikke investeres i et campingtoilet.

Varmekilde til forteltet

Hvis man camperer senere på året, hvor kulden begynder at træde ind, kan det være rart at kunne sidde i campingvognen eller forteltet ud på aftenen, uden at man fryser. Til dette formål findes forskellige former for varmekilder såsom varmeblæsere, el radiatorer og gasovne.

Hvis man har den rette varmekilde, kan en campingtur senere på året nemlig være mindst ligeså hyggelig som en campingvogn om sommeren. Har man ikke en varmekilde, bliver turen dog hurtigt ubehagelig, når tænderne begynder at klapre lidt om aftenen.

Husholdningsudstyr er selvfølgelig en nødvendighed

Der er en bred vifte af ting, man bør huske, når man skal i campingvogn. Her er der tale om både service, rengøringsartikler, dyner, puder og sengetøj, og hvad man ellers synes man kan få brug for. Når man er på camping er det nemlig rigtig træls at glemme helt basale ting som disse.

En del campister har to sæt service, gryder, pander osv. hvoraf det ene sæt altid opbevares i campingvognen. Dette gør det væsentligt sværere at glemme det, når man skal afsted.

En campingvogn skal bruge strøm

En campingvogn kræver strøm. Det er dog ikke på alle campingpladser, at strømmen ligger klods op ad din campingplads. Sørg derfor altid for at medbringe minimum 20-30 meter kabel til din campingvogn.

Opsummeret skal du altså huske et godt solidt tæppe til forteltet, en god varmekilde, mulighed for toiletbesøg i campingvognen, husholdningsting, service, dyner og puder og strømkabler. Alt herudover er ekstra ting, der kan gøre turen lidt nemmere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here