outdoor ferie

Når man forlader hjemmets trygge rammer er det vigtigt, at man har det rette outdoor udstyr med sig. På denne måde kan man stadig føle det luksuriøse ved en ferie – også selvom man slår teltet op på en klippeskrænt.

Når man skal på outdoor-ferie for første gang er der en masse udstyr, der skal købes ind før man kan tage sikkert afsted. Dog er kvaliteten og holdbarheden af disse ting så høje, at de med lethed kan genbruges igen og igen.

Det handler blot om, at man sørger for at gå efter de rigtige og mest anerkendte mærker for udstyr. På denne måde er man sikret kvalitet, holdbarhed og de rette funktioner, uanset hvor man er i verden. Med det rette outdoor udstyr er ingen bjergtop for høj, ingen regnskov for våd og ingen ørken for tør. Udstyr til udendørslivet dækker alt fra telte til vandbeholdere.

Lav en tjekliste over outdoor udstyr du mangler inden ferien

Det kan være en god idé at lave en tjekliste i god tid inden man skal på den planlagte outdoor-ferie. Dette råd bør man følge uanset om man har sovet udendørs i flere år eller skal prøve det for første gang. En tjekliste er til for at man kan huske alt relevant udstyr og få tjekket op på fejl og mangler.

Ved at bruge denne tjekliste kan man, som nybegynder til det udendørs liv, sørge for at få alle elementer med sig. På denne måde står man ikke pludselig og mangler tændstikker, service, campinggrej af forskellig art, liggeunderlag eller presenninger.

Er man velkendt i udendørs livet kan man bruge tjeklisten på at få testet sit gamle grej, således at man er sikret at intet er i stykker og stadig holder tæt, kan tænde eller at man ikke mangler små dele.

Dette outdoor udstyr vil du med garanti få brug for

Rejser man rundt i Danmark, kan man planlægge sin rute på en sådan måde, at man kan overnatte i nogle af de mange shelters. På denne måde kan man undgå at slæbe et stort telt med som skal rejses og pilles ned hver eneste dag.

Dog er det altid rart at have et lille telt eller en presenning med, således at man kan beskytte sig selv og sine ejendele mod vind og vejr. Noget af det første man bør indkøbe af outdoor udstyr, er en sovepose. Denne skal naturligvis passe i størrelse og være indrettet så den passer til det klima, man skal leve udendørs i.

Andre former for udstyr, der er vigtigt at have med, kan f.eks. være kogegrej, gasbrændere, grilludstyr til at lave mad over bål og naturligvis service i form af tallerner, knive, gafler, krus, termokrus og andet køkkengrej.

Man kommer heller ikke udenom at have nogle termoeffekter med. Disse kunne være køletasker, termokander eller termokrus osv. således at maden og drikkevarer holder sig kolde og morgenkaffen varm. Man kan med fordel pakke engangsservice til outdoor-rejsen, såfremt man kommer i nærheden af skraldespande, ellers er plastik ideelt.

EFTERLAD ET SVAR

Efterlad en kommentar
Indtast dit navn her