Home Oplevelser Plej forholdet med et weekendophold

Plej forholdet med et weekendophold

0
Plej forholdet med et weekendophold

Vi kan alle sammen have brug for at puste lidt nyt liv ind i vores parforhold engang imellem. Det kan for eksempel gøres ved at tage lidt væk sammen som par. Prøv for eksempel et weekendophold og oplev at noget tid væk i hinandens selskab kan være med til at tænde den gnist, som hverdagen engang imellem kan være med til at slukke, når vi skal få det hele til at hænge sammen.

Stress på jobbet, unger som skal hentes og bringes fra børnehave og skole, egne og samfundets forventninger til os som mennesker. Det er alt sammen med til at gøre, at vi somme tider kan komme til at glemme hinanden i parforholdet. Brug derfor engang imellem en weekend på at være to og se hinanden i øjnene.

Lad kærligheden blomstre

Det er super vigtigt at lade kærligheden blomstre engang imellem i stedet for at lade hverdagen få lov til at overtage jeres parforhold og jeres vaner. Engang imellem kan det være sundt at komme lidt væk hjemme fra og i stedet bare nyde hinandens selskab. Det handler om at blive mindet om hinanden og hvorfor det egentlig var, at man fandt sammen i første omgang. Det er nemlig en af de ting vi glemmer i vores travle hverdag. Med et weekendophold har i god mulighed for at se hinanden i øjnene og nyde hinandens selskab uden konstante afbrydelser. Sluk arbejdstelefonen og koncentrer jer i stedet om hinanden.

kærlighed

Weekendophold i hyggelige omgivelser

I Danmark har i rig mulighed for at finde både hyggelige og romantiske omgivelser til jeres weekendophold. Gode forslag til ophold finder du her. Læs blandt andet om gode steder og hvad et ophold gerne må indeholde, for at i som par kan nyde jeres weekend sammen.

Spaophold for livsnyderne

En af de former for ophold, som virkelig kan være givende for et par, som har en masse om ørerne og en travl hverdag, er spaopholdet. Her får i tid til at nyde hinandens selskab samtidig med, at i blive forkælet med forskellige spaoplevelser. Det kan være en lækker massage eller en tur i sauna og dampbad. Måske vælger i et af de store steder med et bredt udvalg af spaoplevelser og i det tilfælde, kan i jo fylde weekenden med lækre velværeoplevelser. Det vigtigste er bare at huske på, at i ikke må glemme at se hinanden i øjnene i jeres iver efter velvære. Hele meningen med jeres weekend er at opleve romantikken spire igen. Glem derfor ikke hinanden.

massage

Nyd hinandens selskab

Det handler om at nyde hinandens selskab i rolige omgivelser. Gå en tur langs vandet eller besøg det museum, som i normalt ikke ville have tid eller overskud til at koncentrere jer om at besøge. Har i børn der hjemme, så ved i, at muligheden for at gøre præcis det i har lyst til, er svær at få. Derfor handler det om at nyde den mulighed, som jeres ophold nu giver jer. Få snakket om de ting, som i måske ikke i hverdagen får talt om og giv hinanden plads til at fortælle. Somme tider kan man i hverdagen glemme nærheden. Jeres ophold skulle gerne få flammen til at blusse op igen og det gør den bedst, hvis i giver jer tid til at lytte til hinanden.

Spis lækker mad

Endelig kan det være en god ide at finde et ophold, hvor forplejning er en del af opholdet. Tænk ikke på hvor i skal spise i aften, brug i stedet energien på at se godt ud for hinanden og nyd, at i har tiden og roen til at bevæge jer ned til jeres bord i restauranten. En anden fordel ved at spise på hotellet, er den korte vej tilbage i seng.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here