Home Oplevelser Planlæg rejsen til USA

Planlæg rejsen til USA

0
Planlæg rejsen til USA

Danskerne elsker at komme til USA. Der er noget vidunderligt og fortryllende ved at komme ”over there” til frihedens land, hvor alting tilsyneladende er muligt. Flyveturen derover er dog lang, og det gælder derfor om at få det mest optimale ud af de dage, man har derovre. Det er derfor en rigtig god idé, forinden afrejse, at have planlagt sin rejse til USA.

Lej en bil og oplev USA’s vider og bredder

Noget, som er enormt populært, er at opleve USA bag rattet. Og hvem synes ikke også, at det kunne være det fedeste at cruise langs Vestkysten i en gammel amerikanerbil?

Ved at tage på roadtrip kan du opleve forskellige byer, mens vejen dertil også er oplevelsesværdig. På ægte amerikansk manér kan du f.eks. besøge et hav af forskellige amerikanske diners på vejen. Her kan du købe alt fra pies, lækre hamburgere, chili dogs og skylle det hele ned med en flødefyldt milkshake.

En roadtrip kræver naturligvis, at du har en bil at køre rundt i. Der findes dog rigtig mange amerikanske biludlejningsfirmaer, som tilbyder dig at leje en rå firehjulstrækker eller en lækker cabriolet. Det kræves i denne forbindelse, at du er 21 år og har kørekort.

Tag på roadtrip på Route 66

En rigtig populær tur til USA går ud på at ”roadtrippe” langs Route 66, som er blandt de mest populære highways i Amerika.

Du kan med fordel starte din tur i Chicago, som ligger på den østvendte kyst. Ligeledes kan din slutdestination være Santa Monica på den vestlige kyst. På den måde får du et roadtrip på tværs af landet, hvor du får mulighed for at opleve enhver del af den amerikanske kultur.

På din rejse tværs gennem det fantastisk land, vil du få oplevelser, du sent vil glemme. Du vil bl.a. køre igennem en fortryllende natur. Naturen er helt anderledes, end man kender det fra Danmark. Blandt andet vil du opleve ørkenlandskaber. Og kører du blot nogle timer mere, så støder du på den næste storby. Det kan f.eks. være Santa Fe eller det legendariske Los Angeles, hvor berømthederne bor.

Vil du ikke køre selv? Frygt ikke

Hvis du ikke er så meget til at ligge og cruise på de amerikanske motor- og landeveje, så kan du også vælge blot at flyve frem og tilbage mellem dine destinationer. Det er forholdsvist billigt at flyve indenlands derovre, så hvis du gerne vil opleve mere end blot eksempelvis New York, så er der gode muligheder herfor.

Lige præcis New York er en fire timers togtur fra Det Hvide Hus.  På kort tid kan du derfor opleve to af USA’s mest spektakulære storbyer. Du vil opleve, at kontrasterne er enorme på trods af den korte afstand.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here