Home Oplevelser Derfor skal du tage på kør-selv-ferie i sommerferien

Derfor skal du tage på kør-selv-ferie i sommerferien

0
Derfor skal du tage på kør-selv-ferie i sommerferien

Foråret er på trapperne, og hermed kan du roligt begynde at se frem til den længe ventede sommerferie. I denne forbindelse har du muligvis bestemt dig for enten at tage afsted på en lækker charterferie eller en sjov og hyggelig kør-selv-ferie med hele familien til Frankrig eller Italien. Der er faktisk mange gode grunde til, hvorfor du burde overveje at køre afsted i bilen i stedet for at hoppe i flyveren. I det følgende får du vores grunde til, at du skal vælge netop denne rejsemåde.

Muligheden for selv at bestemme pauser

Hvis du før har været afsted på diverse charterferier med små børn, kender du nok allerede til pauseproblematikken. Ude i lufthavnen er der et bestemt tidsrum til toiletbesøg, kaffe- og snackhentning, og dette har måske skabt sure miner på irriterende tidspunkter. Hvis du vælger at foreslå en kør-selv-ferie for hele familien, vil du netop kunne undgå dette stress. På vej ned til det dejlige ferieland har I mulighed for at holde så mange pauser, som I har lyst til, og dermed gøre turen så behagelig og sjov som mulig. Sørg blot hjemmefra for at regne ud, hvor lang tid køreturen nogenlunde vil tage, så I når frem til feriestedet på det planlagte tidspunkt.

Meget mere hygge og behagelighed

De fleste holder af at være i kendte og trygge omgivelser – også når de skal afsted på sommerferie. Dette kan ikke lade sig gøre, hvis rejsemåden lyder på en længere flyvetur. Måske bryder dine børn sig ligefrem ikke om at flyve, og dermed kan bilturen også af denne årsag blive mere fristende. Når hele familien tager på kør-selv-ferie, kan I blot hoppe ud i den vante bil og køre afsted. Derfor er der masser af tryghed og rare elementer for de mindste omme på bagsædet, og forældrene behøver ikke at stresse om gode pladser i et proppet fly. I forbindelse med den lange biltur er der samtidig god mulighed for at skabe nogle hyggelige og behagelige rammer. Tag diverse puder og tæpper med, og sørg for sunde snacks og kolde drikkevarer, så hele familien kan nyde bilturen.

Brugen af eget ferieudstyr

Hvis du og resten af familien før har været på kør-selv-ferie og måske endda på campingferie, har I formentlig nydt at bruge jeres helt eget ferieudstyr i stedet for at låne fremmede folks udstyr på hoteller eller i ferielejligheder. Brugen af eget ferieudstyr kan ligeledes skabe tryghed for børnene, så de blot kan anvende det, de har brugt før, og derfor ikke blive frustrerede over nye ting. På kør-selv-ferien er det desuden værd at medbringe udstyr til din ferie såsom bløde og behagelige nakkepuder, solskærme til vinduerne, så børnene kan nyde film på familiens tablets, og en køletaske til bagagerummet til pausernes kolde drikke. Hvis turen lyder på campingferie for allerførste gang, er det ligeledes en kæmpe fordel at skrive det nødvendige ferieudstyr ned på en notesblok. Hermed kan du skabe et overblik over alle de sager, som er rare at have med på kør-selv-ferien med campingvognen bag på bilen. Sørg for eksempel for at finde nogle rigtig gode og behagelige campingmøbler, en god grill til de mange grillaftener under solsejlet eller i forteltet og et dejligt telt til de mindste, der ønsker at sove ude i det fri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here