Home Oplevelser 3 attraktive rejseattraktioner til din næste ferie

3 attraktive rejseattraktioner til din næste ferie

0
3 attraktive rejseattraktioner til din næste ferie

Vi danskere elsker at holde ferie, og vi holder mere ferie end nogensinde før. Samtidig har vi et øget behov for at opleve nye ting og luksus. Vi er ikke længere tilfredse med den billigste standardtur til sydens sol – vi vil opleve noget mere.

Her i artiklen er der udvalgt 3 attraktive destinationer, som er i høj kurs hos danskerne. Så mangler du noget inspiration til din næste ferie, så læs med her.

Samtidig gives der gode råd til en billigere ferie og en bedre privatøkonomi, så du har flere penge at gøre godt med, når du skal ud at rejse.

Mallorca hitter igen

Det hele startede med grisefester på Mallorca, hvorfor mange forbinder Mallorca med laveste fællesnævner og charterturisme, når det er værst.

Sådan er det dog slet ikke mere, nu er Mallorca et af de allerhotteste steder i Europa, når det kommer til ferier. Faktisk er succesen så stor, at de næsten drukner i turister.

Mallorca er i dag lig med luksus indkvartering, fantastiske strande og spændende landskaber længere inde på øen. Sammen med noget fantastisk mad, der er inspireret af det spanske køkken og frisk fisk.

Thailand er mere populært end nogensinde

Skal du på en rigtig vinterferie, hvor det virkelig skal være varmt og lækkert, så kigger flere og flere mod Thailand. Flybilletterne er blevet billigere de seneste år, så det er muligt at komme afsted for ret billige penge.

Samtidig er der 30 grader og vandet er over 25 grader varmt hele året, hvilket du ikke finder mange steder. Derudover er der nogle af verdens flotteste strande og bedste dykning, samt det gode og spændende thailandske køkken.

Bliv i Danmark

Flere og flere vælger at holde deres ferie under hjemlige feriestrøg, da vi for alvor har fundet ud af, at vores eget skønne Danmark rummer super meget lækkert til en god ferie.

Vi har skønne strande og charmerende sommerhusområder og spændende og historiske byer. Samt vi har gamle kongelige kroer og slotte og masser af lækre muligheder for wellness og forkælelse.

Og så er vores mad kommet på et ualmindeligt højt niveau, så Danmark nu er førende i verden, når det kommer til god mad og drikke. Derfor vælger mange at blive herhjemme i Danmark, hvilket også er godt for vores lands økonomi.

Få råd til ferien

Det koster penge at holde ferie, men med lidt planlægning, så kan du komme langt omkring. Start med at give din økonomi et grundigt tjek, for at finde ud af de ting, som du egentlig ikke har brug for eller glæde af.

Mangler du alligevel lidt penge til ferien, så kan du tage et nemt lån på nettet, som du nemt kan betale senere. Og næste år, så prøv at se om dit tjek af budget og økonomi ikke har sparet op til ferien.

Læs mere i dette blogindlæg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here